Blueberry Pie muffins met frambozen
Blueberry Pie muffins met frambozen
Bereidingstijd: 5 min
Baktijd: 20 tot 25 min
Benodigdheden voor circa 8 a 9 muffins:
- 175 gram Ísey Skyr Blueberry Pie
- 2 eieren
- 40 gram appelmoes
- 10 gram zonnebloemolie
- wat vloeibare zoetstof naar smaak
- 75 g havermeel
- 75 g volkoren meel
- een stuk of 10 a 15 frambozen
- 2 tl bakpoeder
Verder nodig: siliconen muffin/cupcake vormpjes
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Meng de Ísey Skyr Blueberry Pie, eieren, appelmoes, zonnebloemolie en vloeibare zoetstof met een garde tot een egaal beslag.
- Meng in een apart kommetje het havermeel, volkoren meel en bakpoeder.
- Doe het meel bij het beslag en meng met elkaar met een rubberen spatel.
- Scheur een stuk of 8 frambozen uit elkaar en roer dit voorzichtig door het beslag.
- Leg een vel bakpapier op het rooster uit de oven en vul de siliconen vormpjes telkens met een volle eetlepel beslag. Doe er wat frambozen(stukjes) bovenop.
- Bak voor 20 a 25 min af in de oven, met een satéprikker kan je kijken of het gaar is
- Voor het serveren kan je het aftoppen met een schep van de Ísey Skyr en een framboos.
Eet smakelijk! Ps. Je kunt deze muffinsgerust invriezen. Doe dit wel zonder de skyr bovenop.
Ontbijt op bed is een feestje met deze heerlijke en gezonde muffins van Femsfoodiefinds. Ook heerlijk als tussendoortje.