Custard toast
Custard toast
Voorbereidingstijd: ca. 5 min
Baktijd: 15 - 20 min
Benodigdheden voor ca. 3 boterhammen:
- 3 volkoren boterhammen
- 1 ei
- 3 eetlepels Ísey Skyr on the go vanille
- optioneel wat honingvervanger of vloeibare zoetstof
- Als topping wat (plakjes) vers of diepvries fruit
- poedersuiker(vervanger)
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 180 graden, hete lucht.
- Mix het ei met de skyr en honing tot een egaal beslag.
- Maak met de bolle kant van een lepel een holling in je boterham.
- Schenk het beslag voorzichtig in de boterham.
- Doe hier bovenop (de plakjes) fruit.
- Dit bak je 15 à 20 min af in de oven totdat de custard gaar is. Het begint dan ook een beetje te karamelliseren aan de randjes.
- Top het af met wat poedersuiker(vervanger).
Eet smakelijk!
Dit recept van @Femsfoodiefinds ging vorig jaar viral en dat is niet zomaar. Dit smaakt alsof je cheesecake hebt op je brood en smaakt heerlijk friszoet met je eigen favoriete fruit.