Custard toast

Custard toast

 

Voorbereidingstijd: ca. 5 min

Baktijd: 15 - 20 min 

 

Benodigdheden voor ca. 3 boterhammen:

- 3 volkoren boterhammen

- 1 ei

- 3 eetlepels Ísey Skyr on the go vanille 

- optioneel wat honingvervanger of vloeibare zoetstof 

- Als topping wat (plakjes) vers of diepvries fruit

- poedersuiker(vervanger)

 

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden, hete lucht.
  2. Mix het ei met de skyr en honing tot een egaal beslag.
  3. Maak met de bolle kant van een lepel een holling in je boterham. 
  4. Schenk het beslag voorzichtig in de boterham.
  5. Doe hier bovenop (de plakjes) fruit.
  6. Dit bak je 15 à 20 min af in de oven totdat de custard gaar is. Het begint dan ook een beetje te karamelliseren aan de randjes.
  7. Top het af met wat poedersuiker(vervanger).

 

Eet smakelijk!

 

Dit recept van @Femsfoodiefinds ging vorig jaar viral en dat is niet zomaar. Dit smaakt alsof je cheesecake hebt op je brood en smaakt heerlijk friszoet met je eigen favoriete fruit.