Eiwitrijke Aperol tiramisu

Bereidingstijd: 10 min
Wachttijd: minimaal 4 uur

 

Benodigdheden voor 9 tot 12 porties:

  • 135 ml Aperol
  • 75 ml water
  • 1 pak lange vingers
  • 700 g Ísey Skyr Mandarin Pie
  • Rasp van 1 (biologische) sinaasappel

 

Bereidingswijze:

  1. Meng in een kom de Aperol met water.
  2. Doop één voor één de lange vingers in dit mengsel en verdeel over de bodem van een schaal. Gebruik ongeveer de helft van alle lange vingers, of minder indien je schaal kleiner is.
  3. Verdeel hierover een laag Ísey Skyr Mandarin Pie.
  4. Herhaal vervolgens met een laag van de lange vingers, gedoopt in het Aperol mengsel, en een laag Ísey Skyr.
  5. Verdeel vervolgens de sinaasappelrasp over de bovenkant van de tiramisu.
  6. Laat afgedekt minimaal 4 uur staan in de koelkast voor je het serveert.

Eet smakelijk!

 

Als je gek bent op Aperol Spritz én tiramisu dan is dit eiwitrijke dessert echt voor jou. Iedereen die ik die dit proeft, vindt het fantastisch! Je hoeft er geen keukenprinses voor te zijn, iedereen kan dit maken.

Ontbijt trifle met framboos en granaatappel

Lees meer