Lemon Cheesecake

Bereidingstijd: 5 min

Baktijd: 20 min

 

Benodigdheden:

  • Een springvorm van 10-12 cm

 

Voor de bodem:

  • 1 volkoren of haver biscuit
  • 20 g volkoren meel 
  • Halve tl suikervervanger
  • 13 g light boter (voor op brood)

 

Voor de cheesecake:

  • 1 verpakking Ísey Skyr Lemon Cheesecake
  • 35 g Zuivelspread light 
  • 1 ei
  • 13 g custardpoeder 

 

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden, hete lucht.
  2. Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier en vet de rest in met bakspray
  3. Stamp de biscuit fijn en meng met de overige ingrediënten. Smelt de boter in de magnetron en maak er een kruimelig deeg van. Stort dit op de bodem van de springvorm en druk aan met de bolle kant van een lepel.
  4. Meng de ingrediënten voor de cheesecake en klop goed met een garde tot het een egaal beslag is. Stort dit op de bodem en bak 20 minuten in de oven.
  5. Het is goed als de bovenkant niet meer nat is (een beetje flubberig mag wel!).
  6. Laat afkoelen en zet daarna een paar uur in de koelkast. Je kan dit ook een avond van tevoren maken en een nachtje in de koelkast zetten.

 

Deze cheesecake is zo lekker fris en romig! Je dag kan niet meer stuk als jij hiermee ontbijt 😍

 

Warme havermout crumble met appel en blauwe bessen

Lees meer

Ísey Skyr bowl met acai en pindakaas

Lees meer