Mango Panna Cotta Overnight Weetabix

Benodigdheden voor 1 portie:
• 2 stuks Weetabix
• 100 ml amandelmelk
• 1/2 theelepel vanille extract
• 150 gram mango in blokjes
• 4 eetlepels Ísey Skyr Mango Panna Cotta
• ½ gelatineblaadje  

Bereidingswijze:

  1. Leg de Weetabix koekjes op de bodem van een schaaltje en verkruimel ze.
  2. Schenk de amandelmelk en de vanille-extract erbij en roer goed door.
  3. Strijk vervolgens glad (bijvoorbeeld met een lepel).
  4. Verdeel 100 gr mangoblokjes eroverheen.
  5. Schep de Ísey Skyr Mango Panna Cotta er bovenop en strijk glad.
  6. Week de ½ gelatineblaadje in koud water en als deze zacht is, warm je het op met 1 eetlepel water totdat de gelatine is opgelost.
  7. Doe de 50 gr mango met de opgeloste gelatine in een blender en mix tot een gladde saus.
  8. Verdeel de mangosaus over de Ísey Skyr en maak met een satéprikker een mooi motief.
  9. Zet in de koelkast voor minimaal 4 uur of de gehele nacht.

 

Tip; Kan ook goed als lunch!