Mango Panna Cotta Overnight Weetabix
Benodigdheden voor 1 portie:
• 2 stuks Weetabix
• 100 ml amandelmelk
• 1/2 theelepel vanille extract
• 150 gram mango in blokjes
• 4 eetlepels Ísey Skyr Mango Panna Cotta
• ½ gelatineblaadje
Bereidingswijze:
- Leg de Weetabix koekjes op de bodem van een schaaltje en verkruimel ze.
- Schenk de amandelmelk en de vanille-extract erbij en roer goed door.
- Strijk vervolgens glad (bijvoorbeeld met een lepel).
- Verdeel 100 gr mangoblokjes eroverheen.
- Schep de Ísey Skyr Mango Panna Cotta er bovenop en strijk glad.
- Week de ½ gelatineblaadje in koud water en als deze zacht is, warm je het op met 1 eetlepel water totdat de gelatine is opgelost.
- Doe de 50 gr mango met de opgeloste gelatine in een blender en mix tot een gladde saus.
- Verdeel de mangosaus over de Ísey Skyr en maak met een satéprikker een mooi motief.
- Zet in de koelkast voor minimaal 4 uur of de gehele nacht.
Tip; Kan ook goed als lunch!