Stracciatella Skyr Cake

Bereidingstijd

10 minuten
Oventijd
60 minuten

Spullen

Kom
Mixer
Cakevorm

Ingrediënten
250 g Ísey Skyr Stracciatella
300 g zelfrijzend bakmeel
100 g suiker of vervangende zoetstof
3 eieren
2 el water

Garnering
Mascarpone en vers fruit (eventueel gedoopt in chocolade)

 

Porties: 8

 

Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 160 graden en vet een cakevorm in.
2. Meng 2 eetlepels water door de skyr en voeg dan het meel, de eieren en de suiker toe. Meng dit alles tot een glad beslag.
3. Klop het mengsel daarna nog luchtig in 5 minuten op de hoogste stand.
4. Giet het beslag in de cakevorm en bak de cake gaar in 60 minuten.
5. Laat de cake afkoelen en versier de cake met toefjes mascarpone en vers fruit. Enjoy!