Appel Caramel Overnight Oats

 

  • Benodigdheden voor 2 porties:
  • 1 appel in blokjes
  • 60 gr havermout 
  • 10 gr lijnzaad
  • 150 ml amandelmelk 
  • 75 gr Ísey Skyr Licht Gezouten Karamel 
  • 1 theelepel ahornsiroop 
  • Optioneel: gehakte nootjes voor topping


Bereidingswijze:

  1. Bak de blokjes appel met klein scheutje ahornsiroop en wat water zodat de appel beetje zachter is. Laat afkoelen.
  2. Meng de havermout, lijnzaad, amandelmelk en de Ísey Skyr goed door elkaar in een kom of glas en top af met de gebakken appel. Zet deze afgedekt in de koelkast voor minimaal 4 uur of de nacht.
  3. Haal de volgende ochtend de overnight oats uit de koelkast, top af met wat gehakte nootjes (optioneel) en enjoy!

 

Toast met crème brûlée, blauwe bessen en bramen

Lees meer

Mini appeltaartjes met gekarameliseerde nootjes

Lees meer