Framboos granaatappel custard toast
Voorbereidingstijd: ca. 5 min
Baktijd: 15 - 20 min
Benodigdheden voor ca. 3 boterhammen:
- 3 volkoren boterhammen
- 1 ei
- 3 eetlepels Ísey Skyr Framboos - Granaatappel
- Als topping wat plakjes aardbei, frambozen en blauwe bessen
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 180 graden, hete lucht.
- Mix het ei met de skyr tot een egaal beslag.
- Maak met de bolle kant van een lepel een holling in je boterham.
- Schenk het beslag voorzichtig in de boterham.
- Doe hier bovenop (de plakjes) fruit. Je kan van de aardbei hartjes snijden voor een extra leuk effect.
- Dit bak je 15 à 20 min af in de oven totdat de custard gaar is. Het begint dan ook een beetje te karamelliseren aan de randjes.
Eet smakelijk!
Custard toast smaakt alsof je cheesecake hebt op je brood en combineer je met je favoriete fruit. Deze variant met Ísey Skyr Framboos - Granaatappel is minstens zo lekker en helemaal leuk voor Moederdag!