Mango Chia pudding

Bereidingstijd: 10 minuten

 

Ingrediënten voor 2 glazen chia pudding:

  • 200 gram diepvries mango blokjes
  • 2 el whey mango of vanille
  • 3 el chiazaad
  • 200 gram Ísey Skyr Mango Panna Cotta
  • 250 ml kokosdrink (ongezoet)

 

Toppings:

  • 2 el Ísey Skyr Mango Panna Cotta
  • Stukjes verse mango
  • 1 el kokosrasp

 

Bereidingswijze:

  1. Meng alle ingrediënten, exclusief toppings, in een blender en verdeel over 2 glazen.
  2. Schuif voor 1 nachtje in de koelkast.
  3. Top af met wat Ísey Skyr Mango Panna Cotta, verse mango en kokosrasp.

 

Eet smakelijk!

Je kan de chia pudding minimaal 4 dagen, in de koelkast, bewaren.

Wil je het als tussendoortje of dessert eten, dan kan je de porties ook kleiner maken.

 

Smoothiebowl met Framboos – Granaatappel

Lees meer