Mango Chia pudding
Bereidingstijd: 10 minuten
Ingrediënten voor 2 glazen chia pudding:
- 200 gram diepvries mango blokjes
- 2 el whey mango of vanille
- 3 el chiazaad
- 200 gram Ísey Skyr Mango Panna Cotta
- 250 ml kokosdrink (ongezoet)
Toppings:
- 2 el Ísey Skyr Mango Panna Cotta
- Stukjes verse mango
- 1 el kokosrasp
Bereidingswijze:
- Meng alle ingrediënten, exclusief toppings, in een blender en verdeel over 2 glazen.
- Schuif voor 1 nachtje in de koelkast.
- Top af met wat Ísey Skyr Mango Panna Cotta, verse mango en kokosrasp.
Eet smakelijk!
Je kan de chia pudding minimaal 4 dagen, in de koelkast, bewaren.
Wil je het als tussendoortje of dessert eten, dan kan je de porties ook kleiner maken.