Mini frozen Baked-apple Cheesecake
Bereidingstijd
20 minuten
Tijd in de vriezer
240 minuten
Spullen
IJsblokjesvorm
Steelpannetje
Ingrediënten
2 bakjes (340 g) Ísey Skyr Gebakken Appel
250 g roomkaas
100 g granola
2 appels
2 tl kaneel
2-3 tl honing
Porties: 6
Bereidingswijze
- Meng de granola met honing en vul ieder vakje van een ijsblokjesvorm met een laagje granola.
- Snijd de appel in kleine blokjes en bak dit in een pannetje met een beetje roomboter en voeg op het einde wat kaneel naar smaak toe.
- Meng de skyr met roomkaas tot een geheel en verdeel over de vakjes. Zorg dat je een beetje ruimte overhoudt om bovenop de stukjes appel toe te voegen.
- Zet de vorm voor minimaal 4 uur in de vriezer. Duw de bevroren cheesecakjes van onder uit omhoog en laat ze voor ongeveer 15 minuten op temperatuur komen voordat je ze eet.