Mini frozen Baked-apple Cheesecake

Bereidingstijd                                   
20 minuten
Tijd in de vriezer
240 minuten

Spullen
IJsblokjesvorm
Steelpannetje

 

Ingrediënten

2 bakjes (340 g) Ísey Skyr Gebakken Appel

250 g roomkaas

100 g granola

2 appels

2 tl kaneel
2-3 tl honing

 

Porties: 6

 

Bereidingswijze

  • Meng de granola met honing en vul ieder vakje van een ijsblokjesvorm met een laagje granola.
  • Snijd de appel in kleine blokjes en bak dit in een pannetje met een beetje roomboter en voeg op het einde wat kaneel naar smaak toe.
  • Meng de skyr met roomkaas tot een geheel en verdeel over de vakjes. Zorg dat je een beetje ruimte overhoudt om bovenop de stukjes appel toe te voegen.
  • Zet de vorm voor minimaal 4 uur in de vriezer. Duw de bevroren cheesecakjes van onder uit omhoog en laat ze voor ongeveer 15 minuten op temperatuur komen voordat je ze eet.

Chopped sandwich met mango en perzik

Lees meer