Perzik-Blauwe bessen crumble
Benodigdheden voor 2 porties:
- 2 perziken in blokjes
- 2 eetlepels blauwe bessen
- 40 gr havermout
- 30 gr havermeel
- 1 theelepel kaneel
- 25 gr kokosolie gesmolten
- 10 ml maplesiroop (of honing)
- Topping
- 1 knijpzakje Ísey Skyr Perzik 140gr
- 1 perzik in blokjes
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven op 180 graden.
- Meng de havermout met de havermeel, kaneel, gesmolten kokosolie en de maplesiroop tot een plakkerig en kruimelig geheel.
- Verdeel de stukjes perzik en blauwe bessen over 2 ovenschaaltjes.
- Verdeel vervolgens het kruimeldeeg over de 2 schaaltjes.
- Zet de schaaltje voor ongeveer 25 minuten in de oven totdat de crumble goudbruin is.
- Serveer warm met Ísey Skyr Perzik en nog wat stukjes perzik!