Toffee-Bananenbrood

Bereidingstijd: 10 minuten en 40/45 min oventijd

 

Benodigdheden:

  • Cakeblik van ongeveer 20 cm
  • Bakpapier

 

Droge ingrediënten:

  • 85 gr havermout
  • 100 gr Havermeel
  • 25 gr Vanille eiwitpoeder
  • 2,5 tl bakpoeder
  • Snufje zout

 

Natte ingrediënten:

  • 2 bananen
  • 2 eieren
  • Paar druppels vanille of caramel extract
  • 100 gr. Ísey Skyr knijpzakje Toffee

 

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven op 180 graden.
  2. Meng de droge ingrediënten met elkaar.
  3. Prak, in een aparte kom, de banaan fijn en voeg hierbij de eieren en de Ísey Skyr en mix goed door elkaar.
  4. Meng de droge en natte ingrediënten met elkaar tot een egaal beslag.
  5. Bekleed het cakeblik met bakpapier.
  6. Giet het beslag in het cakeblik.
  7. Bak de cake voor ongeveer 40 tot 45 min in de oven gaar. Check na 40/45 min met een satéprikker of de cake niet te nat is.