Overnight oats met aardbeien en witte chocolade

Benodigdheden voor 2 glazen:

  • 100 gr havermout 
  • 1 eetlepel chiazaad  
  • 300 ml amandelmelk 
  • Shotje vanille-extract (optioneel)
  • 3 eetlepels Ísey Skyr Aardbei - Witte Chocolade
  • Handje vol aardbeien, in stukjes
  • 2 eetlepels witte chocolade druppels 
  • (Of gehakte witte chocolade)

 

Bereidingswijze:

Avond ervoor:

  1. Roer alle ingrediënten door elkaar (op de aardbeien en chocolade na) en zet het afgesloten in een bakje een nacht in de koelkast. 

 

Volgende ochtend:

  1. Mix de oats met de witte chocolade en de stukjes aardbei. Verdeel de overnight oats in twee glaasjes of kommetjes en maak af met nog wat witte chocolade druppels en paar stukjes aardbei.

 

Kleine Pavlova´s met Ísey Skyr vulling

Lees meer

CHOCOLADEDROOM MET EEN GLANZENDE, ZACHTE GLAZUUR

Lees meer