Banaan – Toffee poffertjes
Bereidingstijd: > 5 minuten
Baktijd: 15-20 minuten
Ingrediënten voor ongeveer 35 poffertjes:
- 2 eieren
- 100 gr Havermeel
- 1 Theelepel bakpoeder
- 1 knijpzakje Ísey Skyr Toffee
- Scheutje Ahorn (Maple) Siroop
- 1 banaan in dunne schijfjes
Bereidingswijze:
- Mix alles, zonder de banaan, tot een glad beslag.
- Vet de poffertjesvorm in.
- Schep in alle vormpjes wat beslag en leg hier een schijfje banaan op.
- Schep vervolgens nog een beetje beslag op de stukjes banaan.
- Bak de eerste lading poffertjes in een pan of zoals mij in een poffertjes ijzer. En bak door tot beslag op is.
- Verdeel de poffertjes op een schaal en versier je deze met wat poedersuiker en optioneel wat toefjes Ísey Skyr Toffee.
Geniet ervan!