Bladerdeegtaartje met Framboos & Granaatappel

Benodigdheden voor 2 stuks:

  • 2 stukjes bladerdeeg
  • 1 ei, losgeklopt
  • 1 knijpzakje Ísey Skyr Framboos & Granaatappel
  • Paar verse frambozen
  • 1 eetlepel granaatappelpitjes

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven op 180 graden.
  2. Laat het bladerdeeg ontdooien en snij er voorzichtig een vierkant in, zie filmpje. 
  3. Prik in de binnenzijde met een vorm een paar gaatjes.
  4. Besmeer het bladerdeeg in met het losgeklopte ei en bak deze 20 min in de voorverwarmde oven.
  5. Laat het bladerdeeg afkoelen en druk de binnenzijde wat naar beneden.
  6. Vul de binnenkant met de Ísey Skyr Framboos-Granaatappel en versier met het verse fruit.

Havermouttaartjes met Aardbei - Witte Chocolade skyr

Lees meer