Havermout plaatkoek

Bereiding 10 minuten 

Oventijd 40/45 minuten 

 

Benodigdheden:

  • 50gr Havermout
  • 50gr Havermeel
  • 50gr Amandelmeel 
  • 20gr Kokosrasp
  • 1 Theelepel bakpoeder
  • Snufje zout 
  • Handje grof gehakte amandelen 
  • 50gr Witte chocoladedruppels 
  • 2 Eieren
  • 50ml Ahornsiroop 
  • 75ml Gesmolten kokosolie
  • 1 Knijpzakje Ísey Skyr Perzik 
  • 100gr Perzik uit blik, uitgelekt en in blokjes

 

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven op 175 graden.
  2. Meng alle droge ingrediënten met elkaar incl. de chocolade-druppels. 
  3. Meng daar vervolgens de eieren, ahornsiroop, kokosolie en het knijpzakje doorheen. En mix alles goed door elkaar.
  4. Voeg als laatste de stukjes perzik erdoor.
  5. Bekleed een rechthoekig bakblik met bakpapier en verdeel het mengsel over het bakblik. 

Bak de havermout plaatkoek in 40/45 min gaar en goudbruin