Havermout plaatkoek
Bereiding 10 minuten
Oventijd 40/45 minuten
Benodigdheden:
- 50gr Havermout
- 50gr Havermeel
- 50gr Amandelmeel
- 20gr Kokosrasp
- 1 Theelepel bakpoeder
- Snufje zout
- Handje grof gehakte amandelen
- 50gr Witte chocoladedruppels
- 2 Eieren
- 50ml Ahornsiroop
- 75ml Gesmolten kokosolie
- 1 Knijpzakje Ísey Skyr Perzik
- 100gr Perzik uit blik, uitgelekt en in blokjes
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven op 175 graden.
- Meng alle droge ingrediënten met elkaar incl. de chocolade-druppels.
- Meng daar vervolgens de eieren, ahornsiroop, kokosolie en het knijpzakje doorheen. En mix alles goed door elkaar.
- Voeg als laatste de stukjes perzik erdoor.
- Bekleed een rechthoekig bakblik met bakpapier en verdeel het mengsel over het bakblik.
Bak de havermout plaatkoek in 40/45 min gaar en goudbruin