Vanille speculoos tulband
Bereidingstijd: 15 min + 40 min oventijd
Benodigdheden voor een tulband:
Droge ingrediënten:
- 100 gr bloem
- 50 gr havermeel
- 40 gr suikervervanger
- 12 gr bakpoeder
Natte ingrediënten:
- 3 eieren
- 300 gr Ísey Skyr Vanille
Topping:
- 3 eetlepels Speculoos
- Handje mini kruidnootjes of schuddebuikjes
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven op 175gr.
- Vet de tulbandbakvorm in. (Heb je geen tulbandvorm? Een cakeblik van 25cm kan ook)
- Mix alle droge ingrediënten met elkaar.
- Mix in een andere schaal de natte ingrediënten met elkaar.
- Mix de natte en de droge ingrediënten met elkaar tot een egaal beslag. Evt. In een blender. Tip: Is het beslag té dik? Dan klein scheutje amandelmelk erbij.
- Schep het beslag in het blik en strijk glad.
- Zet voor 40-45 min in de voorverwarmde oven.
Cake gaar? Laat deze dan afkoelen.
Verwarm 3 eetlepels speculoos Au bain-marie en schenk het over de cake.
Versier met wat mini kruidnootjes of schuddebuikjes.