Ísey Skyr Stracciatella Pancakes
Bereidingstijd
30 minuten
Spullen
Grote kom
Garde
Lepel
Koekenpan
Spatel
Ingrediënten
200 g Ísey Skyr Stracciatella
2 eieren
60 g bloem
8 g bakpoeder
Scheutje vanille extract
kokosolie om in te bakken
Garnering
100 g aardbeien
30 g chocolade schaafsel
150 g Ísey Skyr Stracciatella
Porties: 2-3 (12 pannenkoekjes)
Bereidingswijze
- Mix de skyr met de eieren en de vanille en klop even op.
- Voeg de bloem en het bakpoeder toe en mix tot een vrij dik beslag.
- Verhit kokosolie in een koekenpan op middelhoog vuur.
- Schep met een eetlepel (ongeveer 2 per pannenkoek) het beslag erin.
- Bak aan beide kanten goudbruin. Let op, deze skyr pannenkoekjes hebben wel iets meer tijd nodig om gaar te worden dan gewone pannenkoeken! Dus zet het vuur eventueel wat lager.
- Maak een mooie stapel van je pannenkoeken en top af met extra skyr, aardbeien en chocolade schaafsel!