Ísey Skyr pannenkoekjes

Ingrediënten voor 12 stuks
170 g Ísey Skyr Crème Brûlée
2 eieren
85 gr meel en 1 tl bakpoeder òf 90 gram zelfrijzend bakmeel
Snufje zout

 

Garnering
170 g Ísey Skyr Crème Brûlée
Verse perzik of nectarine
Eventueel wat cacaonibs

 

Bereidingswijze

  1. Splits de eieren in 2 kommen. Roer de Ísey Skyr Crème Brûlée door het eigeel en meng hier vervolgens het meel en het snufje zout door.
  2. Klop het eiwit stevig met een mixer en spatel het geheel rustig door het beslag heen. Je houdt een wat stevigere massa over.
  3. Verhit wat olijfolie of boter in een grote koekenpan. Verdeel met een lepel 3 hoopjes van het pannenkoekenbeslag in de pan. Zet het vuur niet al te hoog en wacht tot de pannenkoekjes iets droog worden aan de bovenkant.
  4. Draai ze voorzichtig om en bak de pannenkoekjes ook aan de andere kant goudbruin. Herhaal dit tot al het beslag op is.
  5. Serveer de skyr pannenkoekjes met een schepje Ísey Skyr Perzik, wat stukjes perzik en garneer eventueel met wat cacaonibs.

 

Eet smakelijk!

Smoothiebowl met Framboos – Granaatappel

Lees meer

Ísey Skyr Karamel Banoffee toetje

Lees meer

Framboos granaatappel custard toast

Lees meer