Orange – Ginger mini tulband
Benodigdheden:
- Mengkom
- Tulbandvorm van 15cm doorsnede
Droge ingrediënten:
- 70 gr bloem
- 30 gr havermeel
- 8 gr bakpoeder
- 25 gr suikervervanger
Natte ingrediënten:
- 2 eieren
- 200 gr Ísey Skyr Orange - Ginger
Topping:
- 4 kleine blokjes witte chocolade
- 50 gr gecrushte mini dragee paaseitjes
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden, boven- en onderwarmte.
- Vet de kleine tulbandvorm in.
- Meng de droge ingrediënten in een kom goed door elkaar.
- Doe vervolgens de eieren en de Ísey Skyr erdoor en mix alles goed zodat er een egaal beslag ontstaat.
- Giet het beslag in de tulbandvorm en bak voor ongeveer 50 tot 60 minuten gaar. Check met een satéprikker of de tulband gaar is. Zo niet? Verleng de tijd dan met nog 5 minuten.
- Laat de tulband afkoelen.
- Smelt de witte chocolade au bain-marie en giet over de afgekoelde tulband heen.
- Verdeel de stukjes paaseitjes eroverheen en zet voor minimaal 1 uur in de koelkast.